Noć kazališta 2019.

 

Jedanaesta manifestacija Noć kazališta, koju organizira Narodno sveučilište Dubrava, održat će se 16. studenoga 2019. godine.

Da bismo što uspješnije pripremili ovogodišnju Noć kazališta, ponovno vas pozivamo na sudjelovanje i molimo da prijavu programa pošaljete najkasnije do 21. listopada 2019. godine u za to predviđenom obrascu, koji će biti dostupan na web stranici www.noc-kazalista.com od 10. rujna 2019. godine.

Osim što ćete na službenoj internetskoj stranici www.noc-kazalista.com moći pravodobno pratiti obavijesti o zbivanjima vezanim uz Noć kazališta, postoji i Facebook grupa Noć kazališta, gdje se također prikazuju sve novosti.

Na engleskoj stranici Noći kazališta pod nazivom European Theatre Night (europeantheatrenight.com) nalaze se informacije o istoimenoj manifestaciji koja se održava u ostalim europskim državama.

Prošle smo godine zajedničkim naporima uspjeli privući rekordan broj gledatelja u skoro 60 mjesta u Republici Hrvatskoj, stoga se nadamo da ćete nam se pridružiti i ove godine, te svojim programom obogatiti i učiniti još značajnijom jedanaestu Noć kazališta!

Comments are closed.