Izazovna epidemiološka situacija u kojoj se nalazimo, nije spriječila kazališta da i ove godine sudjeluju u pripremi programa manifestacije Noć kazališta 2020.
Na hibridnoj konferenciji za medije, održanoj u maloj dvorani Narodnog sveučilišta Dubrava, 16. 11. 2020. godine u 11:00 sati, koju su novinari mogli pratiti putem društvenih mreža, objavljen je program događanja Noći kazališta 2020. Konferenciju je otvorila gospođa Sandra Banić Naumovski, koordinatorica Noći kazališta, koja je pozdravila sve koji prate konferenciju te pozvala gospođu Ivu Hraste Sočo, posebnu savjetnicu ministrice kulture i medija, da kaže nekoliko riječi ispred Ministarstva.  Zatim je govorio ravnatelj Gradskog dramskog kazališta Gavella te najavio gostovanje u Noći kazališta 2020. s predstavom Cigla, koja će biti izvedena u Dječjem kazalištu Dubrava, s početkom u 20:30 sati, a besplatno će se prenositi putem Interneta. Ovo gostovanje dokaz je odlične suradnje Gradskog dramskog kazališta Gavella i Narodnog sveučilišta Dubrava.

Program Noći kazališta 2020. objavljen je na internetskoj stranici manifestacije noc-kazalista.com , gdje se mogu pronaći sve pojedinosti o programima uključenih sudionika.

Ove godine, organizator manifestacije omogućio je praćenje svečanog otvaranja u izravnom prijenosu putem Interneta, a koje će se moći pratiti na sljedećoj poveznici: Svečano otvorenje Noći kazališta

Predstava Cigla Gradskog dramskog kazališta Gavella moći će se pogledati na:
Predstava “Cigla” – Gradsko dramsko kazalište Gavella 

Snimka konferencije za medije može se pogledati na službenom Facebook profilu Noći kazališta, na poveznici:
Snimka konferencije za medije

 

Skip to content